Tuk Tuk Vlieland

Op Vlieland mogen alleen de bewoners rijden met een auto op het eiland. U kunt een fiets huren of kies voor iets speciaals om u zelf te vervoeren. Huur een muisstille Tuk Tuk en beweeg u ongestoord over het gehele eiland. De Tuk Tuks zijn volledig elektrisch en zo kunt u geruisloos genieten wat Vlieland allemaal te bieden heeft.

 

Tours

Tuk Tuk Vlieland bied verschillende soorten tours aan.

 

  • Struun tour

Bij deze tour langs prachtige plekken op het eiland zit ook een boswandeling inbegrepen. Deze wandeling loopt door een bijzonder bos aan de andere kant van Vlieland. Dit bos word ook wel genoemd als een van de meest bijzondere plekken van het eiland. Deze 3 uur durende tour eindigt in het horecagedeelte van Vlieland. Hier kunt u lekker genieten van alle culinaire hoogstandjes in het centrum van het eiland.

 

  • Safari tour

Met een deskundige gids gaat u langs vele mooie plekken van het eiland. U krijgt een beeld van wat zich op Vlieland allemaal schuilhoudt. Ontdek de bijzondere diersoorten en neem een kijkje bij de prachtige uitzichten op het eiland.

 

  • VIP Ophaalservice

Vanaf de veerboot kunt u direct opstappen op een van de Tuk Tuks. Een bijzondere en rustgevende rit naar uw verblijfslocatie. Geen stress met uw bagage want deze kan voor een kleine betaling meegenomen worden door een van de bagagevervoerders.

Bekijk de website voor meer informatie en de tarieven van de verschillende tours.

 

Contact

Tuk Tuk Vlieland
Gangboord 3
8899 BS Vlieland
E-mail:: info@tuktukvlieland.nl
Tel: 06- 30223886
www.tuktukvlieland.nl