Fortuna Vlieland

Vlieland kent een eigen bierbrouwerij genaamd ‘Fortuna Vlieland’. De brouwerij produceert ambachtelijk bier en ook bruisend water. Fortuna werkt met ingrediënten van het eigen eiland. De brouwerij heeft een eigen expositieruimte, een kapel met icoon en een filmzaal.

Rondleidingen

Tijdens de rondleiding door de brouwerij maakt u kennis met de manier van het brouwen van bier. Er wordt uitgelegd waarom het zo speciaal is om op Vlieland bier te brouwen. Het proces wordt uitgelegd en na afloop is er de mogelijk om het bier te proeven. Ook word tijdens de rondleiding een film gedraaid in de eigen filmzaal van de brouwerij. De filmzaal heeft maar liefst 56 stoelen. Daarnaast is er een expositieruimte waar u van alles kunt bewonderen. Een bezoek aan de brouwerij is alleen mogelijk op afspraak. Alvast reserveren? Klik hier om te reserveren.

Winkel

Thuis genieten van het Vlielands bier? Neem een kijkje in de online-winkel en bekijk het assortiment. Heeft u een adres op Vlieland, dan zijn de bestellingen boven de € 30,00 zonder verzendkosten.

Openingstijden

  • Alleen geopend op zaterdagen van 15:00 – 17:00 uur

Tarieven

  • Kinderen 12 t/m 17 jaar: € 9,50 p.p.
  • Volwassen: € 15,00 p.p.

Locatie

Fortuna Vlieland
Fortweg 10,
8899 AK Oost-Vlieland
Tel: 06-21572699
E-mail: info@fortunavlieland.nl
www.fortunavlieland.nl