Golfen op Ameland arrangement – 4 dagen genieten en 2 dagen 18 holes golfen

Bij dit 4-daags Golfarrangement op Ameland is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner
  • 2x Een greenfee voor 18-holes op Golfbaan Ameland
  • Gratis gebruik van sauna
  • Fiets- en wandelroutes
  • Gratis parkeren bij het hotel

Prijs: vanaf € 329 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

In het hoogseizoen zijn er toeslagen dus informeer per datum naar de beschikbaarheid en juiste prijs. Geef tevens bij uw reservering door welke dagen en starttijd u wenst.

De prijs van dit 4-daagse Golfarrangement op Ameland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

4-daags Golfarrangement op Ameland

Bezoek Waddeneiland Ameland waar u 4 dagen heerlijk kunt genieten en 2 dagen 18 holes gaat golfen. De golfbaan is 9 holes maar het is prachtig om door de duinen en het mooie natuurlandschap te golfen. De mooie vergezichten zijn adembenemend. Geniet in het 4-sterren hotel waar uiteraard elke ochtend een ontbijt voor u klaar staat en 2 avonden het diner is inbegrepen.

In en om het hotel is van alles te beleven

Een volledig uitgerust 4-sterren hotel aan de westkust van Ameland. In en om het hotel is van alles te beleven. Het hotel ligt net buiten het gezellige dorpje Hollum en op 5 minuten fietsen van het strand. Voor een ontspannen vakantie op het waddeneiland Ameland heeft dit hotel alles in huis.

De omgeving is zeer geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Ook is het mogelijk een balletje te slaan op de squash- en tennisbanen of op de uitdagende golfbaan naast het hotel. Voor kinderen is er ook genoeg vertier aanwezig zoals een kinderspeelbad, speelplaatsen, skatepark en een speciale kinderkaart in het restaurant.

Hotelkamers en appartementen

Het 4-sterren hotel beschikt naast standaard en luxe hotelkamers, enkelen met balkon, ook over 4- en 6-persoons appartementen. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zijn allen sfeervol en comfortabel ingericht. Uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, een groep vrienden of sporters. Deze appartementen maken deel uit van het resort waar van alles te doen is en te beleven valt. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om van alle faciliteiten van het hotel gebruik te maken.

Golfbaan Ameland

Golfbaan Ameland is een 9 holes golfbaan en ligt prachtig in de Amelander natuur. Heerlijk golfen door de prachtige natuur met (broedende) vogels, prachtige vegetatie, mooie waterpartijen. De baan heeft een lichtglooiend karakter en natuurlijk de variërende weersomstandigheden zorgen iedere keer weer voor een nieuwe uitdaging.

De golfbaan ligt op 1 minuut rijden of 3 minuten lopen van het hotel.